Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Atracţie pentru sute de elevi. Centrul Județean de Excelență Satu Mare își deschide porțile sâmbătă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Înfiinţat în anul şcolar 2012-2013, Centrul Judeţean de Excelenţă şi-a propus de la început să selecteze, să susţină şi să promoveze elevi sătmăreni capabili de performanţe la diferite discipline.

Aproape 200 de elevi din clasele a III-a - a XII-a au fost selectați la Centrul Județean de Excelență în domeniile: Matematică, Informatică, Limba română, Fizică și astronomie, Chimie, Biologie, Istorie, Atelier interdisciplinar și limba maghiară și Robotică, un domeniu cuprins pentru prima dată în activitatea centrului. Selecția elevilor s-a desfășurat la Satu Mare, Carei și Negrești Oaș.
În cursul anului 2017-2018, în Centrul Județean de Excelență și-au desfășurat activitatea 64 de cadre didactice și 733 de elevi (330 titulari și 403 audienți).

Elevii au obținut 71 de premii la olimpiadele județene la disciplinele: Matematică, Informatică, Limba română, Fizică, Chimie, Biologie, Istorie, Limba maghiară și Științele pământului și au obținut premii și medalii de aur, argint și bronz la olimpiadele naționale (Matematică, Informatică, Fizică și Biologie).

O serie de profesori se vor ocupa și vor pregăti copiii aleși pentru performanță, începând de sâmbătă, 20 octombrie. Atunci va avea loc deschiderea oficială a centrului destinat performanței.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii