Banner blato Livrare1 

Atracţie pentru sute de elevi. Centrul Județean de Excelență Satu Mare își deschide porțile sâmbătă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Înfiinţat în anul şcolar 2012-2013, Centrul Judeţean de Excelenţă şi-a propus de la început să selecteze, să susţină şi să promoveze elevi sătmăreni capabili de performanţe la diferite discipline.

Aproape 200 de elevi din clasele a III-a - a XII-a au fost selectați la Centrul Județean de Excelență în domeniile: Matematică, Informatică, Limba română, Fizică și astronomie, Chimie, Biologie, Istorie, Atelier interdisciplinar și limba maghiară și Robotică, un domeniu cuprins pentru prima dată în activitatea centrului. Selecția elevilor s-a desfășurat la Satu Mare, Carei și Negrești Oaș.
În cursul anului 2017-2018, în Centrul Județean de Excelență și-au desfășurat activitatea 64 de cadre didactice și 733 de elevi (330 titulari și 403 audienți).

Elevii au obținut 71 de premii la olimpiadele județene la disciplinele: Matematică, Informatică, Limba română, Fizică, Chimie, Biologie, Istorie, Limba maghiară și Științele pământului și au obținut premii și medalii de aur, argint și bronz la olimpiadele naționale (Matematică, Informatică, Fizică și Biologie).

O serie de profesori se vor ocupa și vor pregăti copiii aleși pentru performanță, începând de sâmbătă, 20 octombrie. Atunci va avea loc deschiderea oficială a centrului destinat performanței.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii