Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Școala generală nr. 10 deține cea mai modernă bază sportivă din municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aproape 100.000 de euro au fost investiți în amenajarea unui teren de sport multifuncțional la Școala generală nr. 10 din municipiul Satu Mare.

Suma a fost alocată de Guvernul Ungariei, prin intermediul Federației Maghiare de Fotbal, care au finanțat un proiect depus de Asociația Părinților de la Școala generală nr. 10.
Astfel, a fost amenajat un teren de sport multifuncțional, cu iarbă sintetică, pe care se poate practica fotbal, baschet, handbal, volei și tenis. La inaugurarea terenului de sport, care a avut loc în acest weekend, au fost prezenți dr. Tünde Szabó, secretar de stat pentru sport, Miklós Seszták, comisarul de guvernământ responsabil cu coordonarea programelor de redresare economică din bazinul carpatic și cu coordonarea sarcinilor de dezvoltare și dezvoltarea turismului, alături de primarul Gábor Kereskényi și deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lóránd.
”Din păcate, trăim într-o lume în care copiii noștri se joacă mai mult în lumea virtuală decât în viața reală. Trebuie să schimbăm acest lucru și o putem face cu ajutorul sportului. Sănătatea corpului și a spiritului este foarte importantă, așa că trebuie să ne străduim să avem cât mai multe facilități în Satu Mare. Dacă vrem să avem o generație puternică, tânără și bună pentru orașul nostru, atunci trebuie să ne îngrijim de sănătatea tinerilor noștri și tocmai de aceea aceste investiții în sport sunt prioritare pentru noi”, a spus primarul Gábor Kereskényi.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii