Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Premiul Mentor în educație. Nominalizează-ți profesorul sau antrenorul care ți-a influențat destinul

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fundatia Pentru Comunitate premiaza, anual, zece profesori si antrenori care au descoperit tineri talentati si au avut grija de ei la inceputul carierei lor. Premiul consta dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi si o suma in valoare de 8.000 de lei.

Gala Premiilor Mentor se va organiza in primavara anului 2019 la Teatrul Odeon din Bucuresti.
"Dorim sa atragem atentia opiniei publice asupra acelor profesori si antrenori care au reusit si reusesc sa stimuleze copii talentati, care ii pregatesc pentru a face fata competitiilor, care cauta in permanenta posibilitatile lor de dezvoltare", spun organizatorii.
La edițiile precedente din Satu Mare au fost premiați: Csiszár Ferenc, antrenor de scrimă, 2016; Nyiri Zoltán, profesor de pictură, 2014; Boga Katalin, profesoară de fizică, 2013; Mărneanu Ioan, profesor de educație fizică, 2012; Franczia Katalin, profesoară de matematică, 2012 și Dolóczki Márta, învățător, 2011.
Orice persoana poate sa faca o nominalizare atat in nume propriu cat si in numele unui grup. Nominalizarea trebuie sa contina numele, coordonatele celui nominalizat (adresa postala, e-mail, telefon, numele institutiei in care isi desfasoara activitatea), dar si o justificare care sa contina cele mai importante rezultate obtinute de copiii si tinerii pregatiti de el, precum si momentele de varf ale carierei sale.
Detalii si formular de nominalizare se gasesc pe site-ul proiectului www.pentrucomunitate.ro.
Programul a fost initiat in 2010 si este organizat de Fundatia Pentru Comunitate cu sprijinul financiar MOL Romania.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii