Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

FOTO Tribunalul Satu Mare, dotat cu două autoturisme noi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Tribunalul Satu Mare a fost dotat cu două autoturisme, de către Ministerul Justiției.

Pentru asigurarea desfășurării în bune condiții a activității administrative a sistemului judiciar din România, Ministerul Justiției a dotat parcul auto al tuturor instanțelor de judecată din țară, precum și pe cel propriu, cu 241 de autoturisme.

Acțiunea face parte dintr-un program de reînnoire a parcului auto, deja învechit, care genera costuri prea mari de întreținere, asigurând astfel buna funcționare a activității administrative a instanțelor. Totodată, ministerul a înțeles nevoia acestora de a efectua în condiții de siguranță deplasările personalului în interes de serviciu.

Achiziția celor 241 de autoturisme, marca Dacia Logan, în valoare totală de 12.355.491 lei, cu TVA, a fost făcută în baza OUG 88/2018 care permite achiziția anumitor categorii de bunuri din fonduri proprii, precum și a HG 1079/2007 privind reglementarea parcului auto al Ministerului Justiției și al instanțelor judecătorești.

Trebuie precizat că aproape trei sferturi din parcul auto al ministerului și instanțelor, respectiv 269 din 373, au o vechime de cel puțin 10 ani și un grad de uzură ridicat.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii