Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Primarul Kereskényi a prezentat bilanțul activității pe anul trecut

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Înaintea primei ședințe de Consiliu Local, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, împreună cu cei doi viceprimari, Adrian Albu și Gheorghe Stan, și administratorul public, Masculic Csaba au prezentat bilanțul realizărilor anului trecut.

Kereskényi a declarat că în ultimii trei ani municipiul s-a dezvoltat considerabil, iar pe parcursul anului trecut au fost dezvoltate proiecte importante, esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a unui oraș, durabil și sustenabil.

Anul trecut, în municipiul Satu Mare au fost reabilitate peste 50 de străzi de peste 40 de km, respectiv 90 de trotuare în lungime de 150 de kilometri și au fost reabilitate toate obeliscurilor de la intrările în municipiu.

reabilitare strazi satu mare 

reabilitare trotuare satu mare

reabilitare obeliscuri satu mare

Primarul municipiului Satu Mare a mai declarat că au fost amenajate peste 800 de locuri de parcare, Grădina Romei a fost reabilitată și au fost plantați peste 1.200 de copaci.

reabilitare parcari satu mare

În ceea ce privește transportul public, Kereskenyi a declarat că în Satu Mare au sosit primele autobuze noi, după 15 ani, iar în vara acestui an trebuie să sosească 11 autobuze hibrid, alte șapte urmând să ajungă până la finalul acestui an, sau la începutul anului viitor.

achizitie autobuze hibrid satu mare

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii