Banner blato Livrare1 

Peste 12.000 pachete de țigări, descoperite într-o autoutilitară, în Decebal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni declanșate în zona de competență, peste 12.000 de pachete cu țigări de contrabandă, precum și o autoutilitară folosită la în activitatea infracțională.

Joi, 1 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 14:00, au oprit pentru control, în localitatea Decebal, o autoutilitară pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Marea Britanie. Mașina era condusă de către un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. La controlul sumar al autoutilitarei, s-a constatat că în compartimentul de marfă se aflau mai multe colete, unele învelite în folie neagră, ocazie cu care șoferul și mijlocul de transport au fost conduși la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor aflate în mașină s-a constatat că acestea conțineau, pe lângă diferite bunuri personale (haine, obiecte electrocasnice etc.) și 12.090 pachete cu țigări de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty free din Ucraina, în valoare de aproximativ 142.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autoutilitara, în valoare de aproximativ 16.800 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar conducătorul auto este  cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii