Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SONDAJ UDMR Satu Mare: peste 200 de tășnădeni și-au punctat opțiunea legată de înființarea centrului de migranți în localitate

Organizația UDMR județeană Satu Mare împreună cu organizația orășeană Tășnad cu acest prilej mulțumește locuitorilor Tășnadului
pentru răspunsul pozitiv pe care au dat la inițiativa organizației noastre, în ceea ce privește consultarea populației inițiată în problema centrului de migranți din Tășnad.
UDMR și-a prezentat într-un mod oficial poziția sa fermă legată de centrul de migranți încă la începutul săptămânii, fiind prima organizație, care venind în spirjinul locuitorilor Tășnadului a inițiat consultarea populației prin chestionare în această temă extrem de importantă județului. Credem în continuare, ca tășnădenii trebuie să aibă o posibilitate de a-și spune părerea în legătură cu tema centrul de migranți, și folosind oportunitatea chestionarului prezentat de voluntarii UDMR și-au spus cuvântul în număr neașteptat de mare în câteva zile.
  • “Locuitorii orașului erau și sunt și la momentul de față foarte deschiși la inițiativa noastră. Prin consultarea prin chestionare demarată de voluntarii noștri în Tășnad în jur de 200 de locuitori, indiferent de etnie și-au punctat deja opțiunea legată de această problemă. Oamenii au înțeles, ca UDMR nu împotriva cuiva a inițiat această acțiune, ci pentru a facilita o discuție deschisă despre un subiect foarte controversat, venind în ajutorul locuitorilor orașului”, a declarat Pataki Csaba, președintele organizației județene Satu Mare.
Voluntarii organizației UDMR Tășnad vor încerca și în următoarea perioadă să ajungă la cât mai mulți locuitori ai orașului. Prin punctele fixe de chestionare prin oraș dar și prin chestionarea locuitorilor cu ajutorul voluntarilor noștri care merg de la casă în casă tășnădenii încă au posibilitatea ca să-și puncteze opțiunea în această temă foarte importantă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii