alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Centrele de vaccinare din municipiul Satu Mare au nevoie urgentă de medici

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare solicită sprijinul medicilor pentru a continua lupta împotriva COVID-19! Avem nevoie de medici care au disponibilitatea să lucreze în centrele de vaccinare alături de asistenții medicali pentru a intensifica campania de vaccinare din municipiu, astfel încât să fie imunizate cât mai multe persoane. 

Primăria Municipiului urmează să mai deschidă alte trei centre de vaccinare, motiv pentru care facem apel către medicii care pot lucra între 6 sau 12 ore pe zi, în funcție de disponibilitate, au drept de liberă practică, dispun de un cod de parafă și asigurare malpraxis, să depună actele pentru a se implica la campania de vaccinare din municipiu! 

Rugăm medicii să fie în continuare alături de sătmăreni! Vaccinarea este singura cale de a ne recâștiga normalitatea!

Detalii și informații suplimentare la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau numărul de telefon: 0261.807.561. Informații despre actele care trebuie depuse în momentul aplicării la următorul link: https://www.primariasm.ro/centrele-de-vaccinare-din-municipiul-satu-mare-au-nevoie-urgenta-de-medici ‎  

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii