Depozit Alimentar din Satu Mare amendat cu 5.000 lei de inspectorii DSVSA

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un Depozit Alimentar din municipiul Satu Mare a fost amendat cu 5.000 de lei de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), pentru neanunțarea de către o persoana juridică a începerii activităților supuse controlului  sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

În urma celor aproape 100 acțiuni de control efectuate în această săptămână, inspectorii DSVSA au mai aplicat șapte avertismente unor producători particulari, din Piețele Agroalimentare, Mare – 2, Someș – 2, Mică – 1, Piața Micro 17 – 1, din Satu Mare și Piața Carei – 1. 

Tot în urma unor astfel de controale s-a dispus punerea sub sechestru/reținere oficială și confiscare pentru cantitatea de 32 kg preparate și specialități alimentare în valoare totală de 800 lei. Întreaga cantitate de preparate alimentare, a fost denaturată și dirijată spre distrugere prin incinerare într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor în acest scop.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii