davis banner

FOTO | Patru bărbați din Cămărzana, de 28, 30, 34 și 38 de ani, și un tânăr (24 ani) din Bixad, prinși drogați la volan

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, 28 august, polițiștii negreșteni au organizat o acțiune în sistem integrat în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, polițiști de frontieră, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pe raza localității Negrești Oaș și a localităților limitrofe. 

Acțiunea desfășurată a avut scopul de a asigura un climat de ordine și siguranță publică precum și de a depista conducătorii auto care se află la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

 

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a peste 20 de persoane fiind oprite pentru control 18 autovehicule.

 

Totodată, polițiștii au constatat 13 infracțiuni, dintre care 8 la regimul rutier. Dintre acestea 5 au fost constatate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența altor substanțe, 1 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

Exemplu:

 

În jurul orei 21.20, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din Bixad, care se afla la volanul unui autoturism pe raza orașului Negrești Oaș și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

 

De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță tip vegetală de culoare verzuie care aparținea unui tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism.

În jurul orei 22.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la cocaină.

 

Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive și stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

În jurul orei 22.40, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 34 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

 

De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță praf de culoare albă care se afla în autoturismul acestuia.

 

În jurul orei 23.00, polițiștii angrenați în acțiune au depistat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din Cămărzana, care conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu fără a avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

 

Persoana de la volan nu a putut fi testată cu testul rapid tip JusCheck astfel că a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

 

De asemenea, polițiștii au ridicat din interiorul autoturismului o substanță vegetală de culoare verde oliv.

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana depistată nu posedă permis de conducere de nici o categorie iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat.

 

 

Tot în jurul orei 23.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu iar în urma testării acestuia cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

 

De asemenea, polițiștii au ridicat din interiorul autoturismului o substanță vegetală de culoare verde oliv.

 

 

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale în cadrul cărora cercetările continuă.

 

Toate substanțele ridicate de polițiști au fost preluate de specialiștii din cadrul S.C.C.O. Satu Mare în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii