130 de amenzi aplicate de polițiștii sătmăreni, într-o singură zi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 2 septembrie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 130 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat aproximativ 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 55 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, în cazul a 16 conducători auto.

 

Astfel, 12 conducători auto, cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 104 km/h și 136 km/h, în interiorul și în afara localităților.

 

Față de aceștia polițiștii rutieri au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii