Doi urmăriți general, prinși la intrarea în țară prin Vama Petea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră sătmăreni au identificat la intrarea în țară doi cetățeni români, căutați de autoritățile române și condamnați la închisoare.

În cursul nopții, în jurul orei 00:15, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un sucevean în vârstă de 39 ani. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul de frontieră, polițiștii au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române.

Pe numele lui, Judecătoria Suceava a emis, în data de 26 iulie a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals. Suceveanul a fost condamnat la un an și trei luni detenție pentru fapta săvârșită.

 

În același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în România, sâmbătă, 17 septembrie a.c., în jurul orei 14:00, un maramureșean în vârstă de 37 ani. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul de frontieră, polițiștii au constatat că și acesta este căutat de autoritățile române. 

Pe numele lui, Judecătoria Vișeu de Sus a emis, în mai 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie, fiind condamnat la nouă luni detenție pentru fapta săvârșită.

Drept urmare, persoanele în cauză au fost predate unui echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii