Opt restaurante/catering din Tășnad, Odoreu, Medieșu Aurit, Santău și Satu Mare amendate cu 47.200 de lei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectorii DSVSA Satu Mare au amendat opt restaurante/catering din Tășnad, Odoreu, Medieșu Aurit, Santău și Satu Mare amendate cu 48.400 de lei.

Totodată, inspectorii DSVSA au amendat cu 1.200 de lei un magazin alimentar din Bârsăul de Sus.
Astfel, în urma controalelor, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, dintree care: 9 amenzi contravenționale în valoare totală de 48.400 lei, din care 8 amenzi contravenționale în valoare de 47.200 lei la 8 cantine/restaurante/catering din localitățile Tășnad - 2, Odoreu - 2, Medieșu Aurit - 2, Satu Mare - 1, Santău - 1. Totodată, a fost amendat cu 1.200 lei un magazin alimentar din localitatea Bârsăul de Sus – pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și de valorificare a produselor alimentare, precum și pentru nerespectarea condițiilor de depozitare a produselor alimentare.
Alți cinci producători particulari de legume fructe din piețele agro alimentare din Satu Mare  au fost sancționați cu avertisement – pentru manipularea necorespunzătoare a  produselor  aduse în piață, pentru comercializare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii