Seră cu canabis descoperită într-o curte din Oradea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 15.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea a doi inculpați,  cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de trafic de droguri de risc. 

Măsurile au fost luate după ce unul dintre aceștia a fost prins în flagrant în timp ce vindea, pentru suma de 5000 lei, cantitatea de 200 grame canabis (drog de risc) procurată de la coinculpat.
În urma perchezițiilor efectuate la locuința unuia dintre inculpați, au fost descoperite și ridicate, dintr-o seră amenajată în curtea  imobilului, 6 plante de canabis cu dimensiuni  la tulpină de  40-60 centimetri și o greutate totală de aproximativ 1,5 kilograme, o țigaretă confecționată artizanal, precum și alte mijloace de probă.
Actele de urmărire penală au mai relevat că  în perioada iunie - iulie 2024, unul dintre inculpați a vândut diferite cantități de canabis către consumatori de pe raza județului Bihor, drogul de risc provenind din plantele cultivate de către coinculpatul în cauză.
Astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.
Suportul de specialitate a fost asigurat către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii