Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Procurorii s-au autosesizat în legătură cu proiectul NEPI Foto: Satu Mare News

Procurorii s-au autosesizat în legătură cu proiectul NEPI

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Proiectul NEPI se află în atenția procurorilor sătmăreni.
Întrebat de redactorul Satu Mare News dacă Parchetul s-a autosesizat cu privire la acuzaţiile privind constituirea unor grupuri de interese, făcute ieri, în cadrul unei conferințe de presă de consilierul locașl Silviu Sumlaş, referitor la blocarea proiectului mall-ului NEPI, procurorul Marius Iancu, noul şef al secţiei Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, a răspuns că va aprofunda cazul iar dacă sunt suspiciuni de infracţiuni va lua măsurile care se impun.
Vă reamintim că proiectul NEPI de la Satu Mare este boicotat de persoane sau grupuri de interese, după cum afirma consilierul local PSD, Silviu Sumlas.
“Vreau să explic poziția Partidului Social Democrat și a mea personală care înțelegem să tragem un semnal de alarmă în fața încercării anumitor persoane, posibil grupuri de interese, de a submina economia locală. În concret, este vorba despre proiectul imobiliar pe care intenționează să îl ducă la bun sfârșit cei din grupul NEPI, este vorba despre un mega mall, care se pare că îi deranjează pe anumiți oameni care, deocamdată, reușesc să bage bețe în roate acestui proiect”, a declarat Silviu Sumlas ieri, în cadrul unei conferințe de presă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii