Bărbatul care a tâlhărit, sechestrat și bătut crunt o persoană, trimis după gratii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Bărbatul care a tâlhărit, sechestrat și bătut crunt o persoană, trimis după gratii 30 de zile. 

În data de 2 mai, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

În fapt s-a reținut că în noaptea de 1 mai, în jurul orei 22:00,  inculpatul U.S. a pătruns fără drept prin spargerea geamului de la ușa de acces în domiciliul persoanei vătămate situat în municipiul Satu Mare a lipsit-o pe aceasta de libertate de mișcare, imobilizându-i picioarele și mâinile cu fâșii și pe care le-a confecționat din material textil cu ajutorul unui cuțit, după care, profitând de neputința persoanei vătămate de a se apăra ca urmare a acțiunilor întreprinse de către inculpat, i-a sustras acesteia un telefon mobil și suma de 26 lei, iar în momentul în care persoana vătămată a încercat să fugă, a exercitat acte de violență asupra acesteia cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

La data de 2 mai s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de U.S. în cursul aceleiași zile inculpatul fiind prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de luare a arestului preventiv pe o durată de 30 de zile, propunere admisă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii