Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Firmele sătmărene oferă peste 80 de joburi studenților sătmăreni din Cluj

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Proiectul ”Satu Mare te așteaptă acasă”, o inițiativă-premieră în România, va avea loc în perioada 11-12 mai în Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.
La eveniment sunt așteptați peste 200 de tineri sătmăreni.
Potrivit organizatorilor, pe baza înregistrărilor din prima săptămână, mai mult de 80 de joburi sunt oferite de către 15 companii și firme sătmărene, 95% din posturile oferite sunt destinate tinerilor cu studii universitare. În domeniul industriei: sunt oferite posturi de inginer mecanic, electronist, inginer producție, manageri de proiect, inginer automatist, inginer de calitate, responsabil de mediu precum și alți specialiști tineri. În domeniul informaticii: firmele sătmărene caută programatori în limbaje Java, C# și PHP, dezvoltatori de software, asistenți în servicii IT și vânzări. În alte domenii: sunt oferite locuri de muncă pentru tineri economiști, designeri, copywriteri, specialiști în vânzări și marketing, responsabili pentru logistică și aprovizionare precum și alte joburi de perspectivă.
În primele zile s-au înregistrat mai mult de 150 de tineri sătmăreni, astfel:
• În domeniul industriei: s-au înregistrat ingineri de construcții mașini, mecatronică, ingineri de mediu, ingineri în construcții și instalații, specialiști în design industrial, hidrotehnică, industrie alimentară, specialiști în electronică aplicată
• În domeniul informaticii: automatizări și informatică aplicată, inginerie economică industrială, programatori în diferite platforme și dezvoltatori SAP
• În alte domenii de specialitate s-au înregistrat: economiști, specialiști în finanțe și bănci, management, ingineri topografi, specialiști în biochimie sau în amenajare peisagistică, planificare teritorială, design, psihologie, comunicație și marketing.
Proiectul este inițiat și finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare, organizat de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, parteneri în organizare: Asociația Economică Germano-Română, Camera Meșteșugarilor, Clubul Rotaract și Asociația Samstudia.
Informațiile sunt actualizate periodic pe pagina http://www.haiacasa.sm/ și pe facebook (AICI). Dacă aveți un coleg, prieten sătmărean care studiază la Cluj, vă rugăm să le transmiteți aceste informații, șă-și găsească un job perfect acasă la Satu Mare. Astfel, comunitatea și orașul Satu Mare va avea mai mult de câștigat!

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii