Două noi proiecte de aproape șase milioane lei, finanțate prin PNDL

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
La sediul Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, și Adrian Ionuț Gâdea, secretar de stat, au semnat azi ultimele două contracte de finanțare a proiectelor elaborate de Consiliul Județean Satu Mare și propuse spre finanțare de către MDRAPFE prin programul PNDL, informează Consiliul Județean Satu Mare.
Este vorba despre proiectele:
Alimentare cu apă potabilă a zonei Luna Șes si înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă, în valoare de 2.905.255 lei (inclusiv TVA)
Reabilitare clădire Dispensar de Pneumoftiziologie (TBC) str. Ialomițhei nr. 1, Satu Mare, în valoare 2.976.209,71 lei (inclusiv TVA).
În urmă cu câteva zile, în data de 8 decembrie 2017 în prezența viceprim-ministrului Paul Stănescu s-au semnat primele 9 contracte de finanțare din totalul de 11 proiecte propuse spre finanțare de către MDRAPFE, elaborate de echipa Consiliului Județean Satu Mare, care vizau reabilitare în total de 63 de kilometri de drum județean. Semnarea ultimelor două contracte propuse spre finanțare este o veste foarte bună pentru acest sfârșit de an.
“Faptul că proiectele elaborate de Consiliul Județean Satu Mare s-au concretizat și prin semnarea contractelor de finanțare înainte de sfârșitul acestui an este un real succes, care va aduce beneficii tuturor locuitorilor județului nostru. Mă bucur ca și ministerul de resort a considerat, ca aceste investiții sunt importante pentru o dezvoltare echitabilă a tuturor zonelor din județul nostru. Semnarea ultimelor două contracte anul acesta vor aduce beneficii turismului și sistemului de sănătate din Satu Mare” – a declarat după semnare președintele CJSM, Pataki Csaba.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii