Se fură ca-n codru. Trei transporturi ilegale de lemne sancționate de jandarmii sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Trei transporturi ilegale de lemne sancționate de jandarmii sătmăreni.

Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orelor 11:30, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Nadişu Hododului, a identificat un atelaj hipo care transporta material lemnos. La solicitarea adresată proprietarului atelajului hipo de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta nu avea nici un document valabil. În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Ocolul Silvic Tăşnad. Pentru fapta sa, proprietarul atelajului hipo a fost sancţionat cu suma de 5000 de lei. 

Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orelor 14:15, o patrulă de jandarmerie aflată în serviciu pe raza localităţii Supuru de Jos a identificat un atelaj hipo care transporta material lemnos.
La solicitarea adresată proprietarului atelajului hipo de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta nu avea nici un document valabil .
În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Ocolul Silvic Tăşnad.
Pentru fapta sa, proprietarul atelajului hipo a fost sancţionat cu suma de 5000 de lei.


Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orelor 16:00, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Bixad , în zona Capul Câmpului a surprins o persoană în timp ce tăia material lemnos de pe un teren cu vegetaţie forestieră din afara fondului forestier naţional fără drept.
Persoana în cauză a fost sancţionată cu suma de 1000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi lăsat în custodia proprietarului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii