Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Filtre ale Poliției Satu Mare și ale inspectorilor RAR pe drumurile din județ

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Ardud împreună cu reprezentanți ai RAR au desfășurat o acțiune, pe linie rutieră, având ca scop identificarea conducătorilor auto care circulă pe drumurile publice cu autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice.

Astfel, în urma activităților desfășurate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.160 de lei, pentru diverse abateri și au fost reținute 2 certificate de înmatriculare.
De asemenea, polițiștii sătmăreni au acționat și ieri, 14 mai, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru asigurarea unui climat rutier sigur.
Pentru abaterile constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de peste 15 500 de lei. Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere.
Pentru nereguli constatate la Legea 12/1990 rep., respectiv la Legea nr. 61/1991 au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale, având o valoare totală de peste 7.500 de lei.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii