Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ana, Sorin și cei doi micuți s-au mutat în noua casă: ”Suntem cei mai fericiți și norocoși oameni datorită domnului Mihai!”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru o perioadă lungă. Ana și Sorin se declară cei mai fericiți și norocoși oameni. Datorită sătmăreanului Mihai M., tânăra familie are, începând de astăzi, un acoperiș deasupra capului.

Soții Ana, 21 de ani, și Sorin, 41 de ani, au trăit până azi în casa tatălui Anei, în Baia Mare. Însă, tatăl acesteia nu l-a plăcut niciodată pe Sorin. Mai mult, Sorin susține că socrul dorește liniște, pe care nu are cum s-o aibă cu cei doi micuți, de 8 luni, și de 2 ani, sub același acoperiș. Așa s-a ajuns aici. Cei patru au ajuns azi pe stradă.

Despre gestul sătmăreanului Mihai M. au aflat de pe pagina de Facebook a bisericii ortodoxe din lemn din Baia Mare.

  • ”Am sunat la numărul respectiv, am vorbit cu domnul Mihai și datorită lui suntem fericiți și îi mulțumim”, a declarat pentru satumarenews.ro.

Ana, înconjurată de Robert și Damian, e bucuroasă, dar parcă nu realizează ce li s-a întâmplat. Întrebată de reporterii satumarenews.ro dacă credea că se poate întâmpla așa ceva în România?”, Ana a răspuns scurt: ”Dacă tatăl meu, care mi-a dat viață, m-a dat afară...”

Sorin a lucrat în construcții, iar Ana se ocupă de creșterea copiilor. Sorin ne-a spus că ar vrea să lucreze, să își întrețină familia. De altfel, l-am găsit în grădină. Își făcea deja planuri: ce are de strâns, unde vor sta porcii, găinile, unde își va amenaja anul viitor o mică gradină cu legume. 

Odată cu mutarea familiei, Mihai M. dorește sa-i ajute în continuare, mâine urmând să le aducă un frigider, un televizor, un cărucior pentru cel mic, paturi pentru fiecare. În curte urmează să le construiască un grajd care va fi ”populat” cu animale: ”Săptămâna viitoare, împreună cu un prieten, vrem să le cumpărăm 30 de găini, 20 de rațe, 2 purcei, o tonă de grâu, o tonă de mălai, să aibă cu ce să le hrănească”, a mai spus Mihai.

De altfel, familia ar mai avea nevoie de un aragaz cu butelie, două sobe pentru cele două camere, materiale de construcții și cel mai important, alimente. Cine poate și dorește să-i ajute îl poate contacta pe Mihai M. (0752.841.549).

Reamintim că sătmăreanul Mihai M., printr-un anunț pe facebook, căuta o familie nevoiașă care să se mute, în mod gratuit, în casa bunicilor soției sale, situată în Bercu Nou, comuna Micula.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii