banner draxkmaier satu mare

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Administratorul public al judeţului Satu Mare arde gazu' statului în interes personal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De doi ani (!), Nagy Szabolcs este administratorul public al județului Satu Mare.

Pentru că nu și-a prezentat în cei doi ani niciun fel de raport de activitate, deși am solicitat acest lucru de la președintele Consiliului Județean, dar nu am primit decât un răspuns: ”răbdare”, redacția Satu Mare News a transmis ieri conducerii județului o cerere prin care solicită atât atribuțiile administratorului public, cât și raportul de activitate al acestuia.

Mai mult, pentru că a fost zărit zilnic transportându-și copilul la școală cu mașina instituției, a fost cerut și un punct de vedere, în scris, al președintelui Consiliului Județean Satu Mare cu privire la acest aspect.

Eh, de aici, ”frustrarea”.

În această dimineață, administratorul public și-a schimbat traseul și a fost zărit ducându-și pe jos copilul la școală. Însă, cu toate că se afla de mână cu copilul său, iar redactorul Satu Mare News se afla în discuții cu mai multe persoane, acesta nu s-a sfiit, vizibil iritat, să-i arunce redactorului cuvinte care, cu siguranță exprimă starea sa, nu a redactorului: ”Ce frustrată ești!”.

 Pentru că redacția Satu Mare News consideră imoral ca un angajat al statului să ”profite” de mașina achiziționată din bani publici pentru a-și ”rezolva” problemele personale, în timp ce sute de copii fac naveta în condiții vitrege (inclusiv pe jos, în frig și ploaie), gestul administratorului public este unul de persiflare la adresa tuturor acestor copii.

Pe de altă parte, înloc să se dea peste cap să pună pe băncile elevilor ”cornul și laptele” (așa cum județul Cluj a făcut-o), hrană de care copiii, în special cei din sate și cei din familii defavorizate, au mare nevoie, funcționarul dă dovadă de lipsă crasă de respect vizavi de acești copii și familiile lor. 

CITEȘTE și Transparență... | Nagy Szabolcs este administratorul public al judeţului Satu Mare

Revenim și spunem, așa cum am făcut-o în 19 octombrie 2016, când Nagy Szabolcs a trecut examenul pe postul de administrator public al județului, că nota 10 luată de acesta la proba interviului naște semne de întrebare deoarece interviul a constat în ”testarea inițiativei și a capacității de a lua decizii, de a acționa în situații dificile și de criză”.

Este inadmisibil să recurgi la a arunca cuvinte DOAR pentru că un ziarist a cerut în scris raportul tău de activitate și a ”îndrăznit” să ceară un punct de vedere al președintelui CJ cu privire la folosirea mașinii unei instituții publice în interes personal.

În urmă cu doi ani, după promovarea examenului pe postul de administrator public, despre care nimeni din presă nu a fost înștiințat, având în vedere importanța unei astfel de funcții, redactorii Satu Mare News l-au contactat telefonic pe Nagy Szabolcs pentru a-l întreba de ce nu a fost prezentat, acesta a spus că nu s-a făcut ”mare tamtam” pentru că în prezent (19.10.2016 n.r.) Consiliul Județean lucrează la diverse proiecte, însă, pus să exemplifice proiectele, Szabolcs nu a reușit să spună nici măcar un proiect. Mai rău, s-a supărat, acuzând că redactorul Satu Mare News are ceva cu el, arătându-se deranjat de ora târzie (ora 18.00).

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii