alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Șeful Secției penale, Remus Nemeș: „A crescut îngrijorător numărul cauzelor de violență extremă”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Numărul cauzelor de violență extremă, de omor, a crescut îngrijorător, potrivit celor declarate azi, în cadrul ședinței de bilanț a Tribunalului Satu Mare, de către șeful Secției penale, judecător Remus Nemeș.

”Infracționalitatea la nivelul economic și-a păstrat încărcătura mare la nivel de județ, însă, îngrijorător e că a crescut numărul cauzelor de violență extremă, de omor, a două sau mai multe persoane, cu modalități de cruzimi”, a subliniat judecătorul Remus Nemeș, explicând că acest lucru nu reprezenta o specificitate pentru județul Satu Mare.
Judecătorul Nemeș a atras atenția că îngrijorător pentru comunitate este faptul că se păstrează un nivel crescut la nivelul consumului și traficului de droguri, la nivelul școlilor, liceelor, facultăților.
Președintele Secției Penale a precizat că magistrații dau măsuri drastice și se colaborează cu DIICOT pentru a opri fenomenul.
Secția Penală a Tribunalului Satu Mare a avut în lucru un număr de 897 dosare de soluționat în cursul anului 2018, în creștere față de cele 798 de dosare din 2017, reprezentând 13% din volumul total de activitate a Tribunalului în 2018. Din totalul celor 897 de dosare de soluționat ale secției, 605 au fost dosare de fond și 292 contestații.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii