Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Proprietari de animale din Ardud, Socond, Stâna și Medieșu Aurit amendați de inspectorii DSVSA

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare au amendat patru proprietari de animale din Ardud, Socond, Stâna și Medieșu Aurit, pentru vânzarea de animale, fără documentele prevăzute de legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Inspectoratul de Jandarmi Județean și Poliția de Frontieră Română au continuat programul de verificare, în traficul rutier și în această săptămână.
Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii de specialitate au aplicat patru amenzi în valoare de 4.000 lei la 4 proprietari de animale din Ardud, Socond, Stâna și Medieșu Aurit – pentru vânzarea de animale, fără documentele prevăzute de legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor.
De asemenea, au aplicat două avertismente la doi crescători particulari din localitățile Bârsăul de Sus și Bârsăul de Jos - pentru nedeclararea în termenul stabilit de legislație a animalelor nou achiziționate.

De asemenea, tot în urma controalelor efectuate în trafic, a fost supusă sechestrului / reținerii oficiale cantitatea de 355 kg produse alimentare, în valoare de 5.325 lei.
Proprietarul produselor a fost sancționat cu amendă contravențională, conform H.G. 917 / 2009 și la plata contravalorii serviciului de ecarisare / incinerare.
Produsele au fost confiscate și incinerate într-o unitate de ecarisare a teritoriului, autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor din județul Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii