FOTO Dan Barna, la Satu Mare: ”Entuziasmul este foarte mare, oamenii își doresc schimbare”

Dan Barna, candidat al alianței USR-PLUS la prezidențiale, s-a aflat azi la Satu Mare, în campania de strângere de semnături. În cadrul unei conferințe de presă, Barna a precizat că, în urma discuțiilor cu sătmărenii, a observat că cetățenii își doresc o schimbare.

 

”Entuziasmul este foarte mare, oamenii își doresc schimbare, își doresc cu adevărat să vadă o perspectivă de schimbare. Foarte mulți sunt exact pe această temă pe care am abordat-o, tema României care se mută în străinătate. România trebuie schimbată pentru a fi transformată într-o țară în care să vrem să trăim”, a spus Barna.

Dimineață, acesta a discutat cu alegătorii, la Piața de Vechituri și în centrul nou, le-a răspuns la întrebările adresate și le-a explicat ce fel de președinte își propune să fie, în cazul în care va câștiga cursa pentru Cotroceni. De asemenea, i-a îndemnat să semneze pentru candidatura sa.

Dan Barna a precizat că la Satu Mare s-au strâns 75% din numărul de semnături alocate pentru județ în cadrul campaniei pentru candidatura sa la prezidențiale, județul Satu Mare aflându-se pe locul trei pe țară în atingerea de semnături.

”Vestea bună e că Satu Mare era ieri pe locul trei la nivel național în atingerea obiectivelor, fiecare filială din județ are un număr de semnături raportat la populație și la rezultatele electorale. Aici, în Satu Mare există un spirit civic consistent, un spirit civic și al românilor și al maghiarilor, în egală măsură, pentru că vorbim de Europa, vorbim de candidatura mea la președinția României și de perspectiva de a avea o Românie europeană în care nu există diferențe, sunt aceleași probleme și pentru cetățenii români, și pentru românii de naționalitate maghiară și, din această perspectivă, mă bucur că am avut ocazia să vorbesc cu sătmărenii”, a spus Barna.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură, dacă va trece, va fi necesar un guvern de tranziție care să organizeze alegeri anticipate.

“România are nevoie de alegeri anticipate pentru că, în mod realist, nu se pot face reforme alături de majoritatea actuală compusă fix de cei care ne-au adus aici. Este nevoie de alegeri anticipate, iar după ne vom asuma guvernarea”, a spus Dan Barna.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii