Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Liderii PNL Satu Mare îndeamnă sătmărenii să iasă în număr cât mai mare la vot

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liderii PNL Satu Mare au mulțumit sătmărenilor prezenți la vot la primul tur al alegerilor prezidențiale și fac un apel către toți cetățenii cu drept de vot să iasă duminică la urne în număr cât mai mare.

”Vreau să adresăm un îndemn la vot pentru toți cetățenii orașului și județului Satu Mare să vină la vot și să voteze pe Klaus Iohannis”, este îndemnul președintelui Organizației Județene Satu Mare al PNL, Adrian Albu. Absenteismul este sinonim cu un vot în alb pentru PSD și Viorica Dăncilă.


”Vreau să le spun sătmărenilor ca neprezentarea la vot e un vot în alb pentru Viorica Dăncilă și pentru PSD. Este o încurajare a celor de la PSD să continue. Mergem să votăm pentru Klaus Iohannis, mergem să votăm pentru o Românie normală și împotriva PSD. Ne-am dori un PSD în opoziție pentru multă vreme până în momentul în care se vor reforma”, a declarat Adrian Albu, președintele PNL Satu Mare.


Deputatul Romeo Nicoară a acuzat o campanie de dezinformare atribuită celor de la PSD, menționând, printre altele, campania de dezinformare făcută inclusiv prin poștași și Poșta Română, a precizat Romeo Nicoară.


”În turul doi al prezidențialelor avem de ales între dezinformare și incertitudine și între profesionalism și certitudine a viitorului. (...) Cei de la PSD, după ce au văzut că au intrat în turul II cu un scor subțire și nu au șanse sa câștige, au început o campanie de dezinformare, începând de la online, la televiziuni naționale și prin viu grai, prin diverși factori de influență pe care îi au în țară, și se aruncă pe piață o serie de informații menite să discrediteze candidatul. (...). Românii trebuie să știe că nu se taie nici o pensie și nici un salariu”, a declarat deputatul Romeo Nicoară.

Acesta le cere sătmărenilor să facă ”un mic efort” și să se prezinte la vot.

”Acum e o șansă istorică. Vom avea președintele României din partea PNL, avem și Guvernul României din partea PNL”, a mai spus Nicoară.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii