alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

PNL intră în carantină, după ce un senator a fost confirmat cu COVID-19

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Premierul Ludovic Orban a declarat în urmă cu câteva minute că senatorul PNL, Vergil Chitac, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Conducerea partidului va fi testată pentru COVID-19. „Mă voi izola la Vila Lac 1”, a declarat Orban. In plus, ministrii vor intra in izolare.

  • ”Toti senatorii intra in izolare. Vergil Chitac a fost diagnosticat pozitiv. Avand in vedere ca senatorul a participat la reuniunea Biroului Permanent National, toti membrii BPN se vor izola la domiciliu. De asemenea, tuturor senatorilor din grupul senatorial li se transmite ca au obligatia sa se autoizoleze. Nu vom astepta ancheta epidemiologica. Solicitam diagnosticarea rapida. Am solicitat Ministerului Sanatatii sa creeaze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toti colegii nostri. Tuturor ministrilor li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticati.
  • In ceea ce ma priveste pe mine, ca premier in exercitiu, ma voi izola la Vila Lac 1, unde vom avea in continuare toate atributiile exercitate in cele mai bune conditii”, a declarat Ludovic Orban. 

Potrivit acestuia, presedintele Klaus Iohannis a fost informat.

  • ”Presedintele trebuie sa ia deciziile care se impun in astfel de situatii. Pentru noi, fundamentala este functionarea tuturor institutiilor statului”, a subliniat Orban.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii