Adrian Albu: PNL Satu Mare nu va face nicio alianță cu PSD

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, conducerea PNL Satu Mare, prin președintele Adrian Albu și deputatul Romeo Nicoară, a susținut o serie de declarații de inters local și câteva teme politice naționale.

Adrian Albu a precizat că în acest moment PNL Satu Mare nu este  în nicio negociere cu vreun alt partid pentru următoarele alegeri locale și exclude orice alianță cu PSD Satu Mare.

”Indiferent de părerile unor colegi de-ai mei, pe care le-au exprimat în spațiul public, în acest moment nu există niciun fel de negociere cu niciun fel de alt partid, iar despre această chestiune ne vom exprima când va apărea o asemenea posibilă alianță. În Satu Mare, PNL este pe locul doi în opțiunea cetățenilor, după UDMR și nu vrem să dăm naștere la niciun fel de alte suspiciuni și la niciun fel de alte bănuieli de ceea ce vom face în continuare. La momentul potrivit, dacă vor avea loc orice fel de înțelegeri, ele nu se vor întâmpla decât cu partidele de dreapta”, a precizat Albu care a subliniat faptul că ”PNL nu va face nicio  alianță cu PSD, cu cei de stânga”

De asemenea, Albu a precizat că la următoarele alegeri locale liberalii sătmăreni își vor apăra corect șansele și nu vor fi o ”remorcă a UDMR”. 

”Chiar dacă suntem astăzi într-o colaborare, că nu suntem într-o alianță, cu cei de la UDMR, PNL Satu Mare înțelege să-și apere de la egal la egal șansele la viitoarele alegeri locale (…) Dar, să fie clar, în această campanie de la locale nu vom umbla la remorca UDMR-ului, ca să punem punctul pe i. Ne vom apăra șansele și ne vom spune punctele de vedere electoratului și așteptăm decizia acestuia”, a spus Adrian Albu.  

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii