Romeo Nicoară: Nu există vreun scenariu în care este posibilă o colaborare cu PSD

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Deputatul PNL, Romeo Nicoară, a transmis, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu există vreun scenariu în care este posibilă o colaborare a PNL-ului cu social-democrații.

”Partidul Național Liberal a primit la ultimele alegeri un mandat clar de la cetățeni, mandat pe care îl va respecta și în continuare: dezvoltarea României, apărarea justiției și păstarea drumului european. Dincolo de proiecte, guvernare și gestionarea crizei sanitare, acest drum are o condiție de bază: fără PSD sau sateliții săi!

PNL are drept principal adversar politic tocmai PSD și nu există vreun scenariu în care este posibilă o colaborare oriunde în România ori la nivelul județului Satu Mare cu acest partid falimentar.

PSD a fost respins și este respins în continuare de o majoritate a românilor. Știu asta și cei câțiva lideri de la Satu Mare, care acum lansează scenarii mărunte. Rămași fără orice mesaj, acești pseudo-politicieni reînvie teme expirate care nu mai au nici o legătură cu agenda publică.

Românii vor administrație performantă, vor buni manageri și politicieni cinstiți. Oferta PNL, România în care se poate, România orașelor și comunelor moderne, este despre ei și li se adresează”, a scris Romeo Nicoară pe Facebook

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii