davis banner

Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean: ”Munca și lucrul bine făcut ne pot duce mai departe. Respect viața la țară, lucrătorii din agricultură”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Munca pământului este una grea, iar candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, dorește să ajute fermierii și țăranii care susțin agricultura și economia locală. 

Cozma precizează că, în calitate de președinte al Consiliului Județean, va susține nu proiectele care pot ajuta la modernizarea modului în care se face agricultură și zootehnie în județ.

Mai mult, Adrian Cozma dorește să susțină și să păstreze aceste îndeletniciri, aceste tradiții strămoșești pe care el însuși le-a învățat pentru că îi plac. 

  • ”Viața la fermă îți aduce liniștea de care ai nevoie și e locul unde îți limpezești gândurile. La fermă, în sate între oameni, mă simt în largul meu și în toată această perioadă pentru mine totul a fost natural. M-am întâlnit cu fermieri, cu localnici și am discutat toate problemele lor.  Le știam, dar am vrut să mă încarc și mai mult cu ele. Respect viața la țară, lucrătorii din agricultură. Nu e ușor și nici nu va fi vreodată. Dar dacă faci lucrurile cu plăcere, toate ne par mai ușor de realizat. Așa și viața la fermă. Nu e ușoară dar e frumoasă!” spune Adrian Cozma.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii