Adrian Cozma va susține în Parlament proiectele ”Masă caldă pentru elevi” și acordarea de teren persoanelor până în 40 de ani

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Candidatul PNL la funcția de deputat, Adrian Cozma, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, două proiecte pe care vrea să le implementeze din calitate de parlamentar. 

Primul proiect se referă la înlocuirea programului laptele și cornul cu o masă caldă pentru elevii din clasele I-VIII, respectiv acordarea unei suprafețe de teren pentru persoanele până în 40 de ani care doresc să își construiască o casă oriunde pe teritoriul României.

”Noi nu ne bazăm pe critică sau doar pe vorbe. Concret, eu, în calitate de viitor parlamentar de Satu Mare, am două proiecte și voi face tot posibilul să le realizez. Implementarea proiectului masă caldă pentru elevii din clasele I-VIII și înlocuirea programului cornul și laptele. Vedem cum foarte mulți copii merg la școală sau se culcă seara cu stomacul gol. Noi trebuie să luăm măsuri în sensul ăsta pentru că trebuie să avem grijă de sănătatea copiilor noștri și trebuie să oferim toate condițiile pentru copii”, a declarat Adrian Cozma.

Candidatul PNL a prezentat și cel de-al doilea proiect, pe care spune că o va susține încă din primele zile de mandat.

”Un proiect pentru acordarea unei suprafețe de teren pentru persoanele până în 40 de ani care doresc să își construiască o casă oriunde pe teritoriul României. Toți primarii să facă publice terenurile disponibile și care pot face obiectul acestui proiect. De asemenea, prin Agenția Domeniilor Statului, tinerii care se instalează în mediul rural, să aibă prioritate pentru a concesiona până în 20 de hectare de teren pentru dezvoltarea unei ferme de familie”, a mai spus acesta.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii