Parlamentarii sătmăreni au primit certificatele constatatoare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Parlamentarii aleşi în județul Satu Mare au fost invitaţi astăzi pentru înmânarea certificatelor doveditoare ale alegerii în funcțiile parlamentare de senatori şi deputaţi în urma scrutinului din 06 decembrie 2020. 

Senatorii Turos Lorand și Alexandru-Robert Zob și deputații Adrian-Felician Cozma, Radu Panait, Magyar Lorand-Balint, Nagy Szabolcs și Radu-Mihai Cristescu au primit astăzi, 17 decembrie, certificatele doveditoare ale alegerii în Parlamentul României.

Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, în Sala Mică de ședințe a Palatului Administrativ.

Alături de noii parlamentari de Satu Mare, la evenimentul festiv au participat prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare Kereskenyi Gabor, membrii Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr. 32 Satu Mare și ai Autorității Electorale Permanente – Biroul Județean Satu Mare.

Prefectul Radu Bud le-a adresat felicitări celor șapte parlamentari și i-a asigurat de sprijinul său în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu și a felicitat instituțiile care au participat la organizarea alegerilor, menționând că a fost un ciclu electoral foarte reușit. De asemenea, le-a cerut ca odată ajunși în Parlament, să funcționeze ca membri ai unui singur partid, ”partid al sătmărenilor”.

Judecătorul Grigore Surd a înmânat certificatele de deputat şi senator celor şapte parlamentari prezenţi la ceremonie, ocazie cu care le-a transmis felicitări pentru rezultatele obținute, urându-le succes în activitate.

Viitorii parlamentari ai judeţului Satu Mare au declarat că vor pune umărul la dezvoltarea judeţului nostru, vor sprijini atât proiectele aflate în curs de derulare la nivelul județului, cât și cele viitoare și vor colabora cu autoritățile locale și județene pentru implementarea proiectelor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii