Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Daniel Constantin, prezent în precampanie electorală la Satu Mare

Conducerea ALDE Satu Mare a primit azi relaxată, chiar foarte relaxată, vizitată co-preşedintelui formaţiunii la nivel naţional, Daniel Constantin, aflat în precampanie electorală.
Constantin a mărturisit că la Satu Mare, ”condițiile sunt mai dificile, având în vedere structura populației”, arătându-și convingerea că Adrian Ștef va câștiga alegerile pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. ”Sunt convins că Adrian Ștef poate fi primarul de care are nevoie Satu Mare”, a spus Daniel Constantin.
La fel de convins s-a arătat și Ovidiu Silaghi, mărturisind că ”Adi Ștef și vrea și știe și poate”.
Flatat, Adrian Ștef a ținut să-și prezinte o dare de seamă a mandatului său la Consiliul Județean Satu Mare ”pregătită” a fi lansată abia săptămâna viitoare, la sediul Consiliului Județean, pentru a nu fi atacat că face lansarea ”în culori de partid”.
”Nu vreau să o lansez aici, nu vreau să fiu atacat că o lansez în culori de partid pentru că este vorba despre Consiliul Județean și de mandatul meu de la Consiliul Județean. Deci cei patru ani sunt aicea, sunt pregătiți, săptămâna viitoare o să pregătim și lansăm oarecum această dare de seamă, încheiem mandatul la CJ, începem un altul la Primărie. (...) Eu așa am înțeles ca să-mi închei mandatul, eu așa am înțeles să conduc acest județ, am avut câteva promisiuni făcute în fața sătmărenilor și veți vedea că aici sunt prezentate cele realizate sută la sută, poate unele realizate parțial sau unele poate nu am reușit să le finalizăm sau pornite în proporție mai mică, dar cu curaj, le avem prezentate aicea și le pun pe masa sătmărenilor pentru că cred că un candidat la orice funcție de demnitate publică de la nivel local cred că în primul rând trebuie să prezinte deja, până în acest moment pentru municipiu sau județul Satu Mare și pe urmă, bineînțeles, să-și prezinte viziunea”, a spus Ștef.
Ștef a recunoscut că lansarea dării în plată nu-i aparține, fiind inspirată după o carte aparținând prefectului din perioada 1933-1937 care și-a lansat cartea ”În serviciul patriei”, carte pe care a descoperit-o la Muzeul Județean Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii