gotec
Aurelia Fedorca: ”PSD Satu Mare a obținut un rezultat istoric la alegerile parlamentare” Foto: Satu Mare News

Aurelia Fedorca: ”PSD Satu Mare a obținut un rezultat istoric la alegerile parlamentare”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
”PSD Satu Mare a obținut un rezultat istoric la alegerile parlamentare, reușind în premieră să câștige orașele”, a spus Aurelia Fedorca, președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, un rezultat similar fiind obținut în urmă cu 12 ani.  
Președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, împreună cu viitorii trei parlamentar, Ioana Bran, Octavian Pteric și Gabriel Leș, transmit mulțumiri tuturor sătmărenilor pentru votul acordat echipei social-democrate la scrutinul de duminică, 11 decembrie.
La conferința de presă organizată au fost prezenți: președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Satu Mare, Radu Roca, purtătorul de cuvânt, Silviu Sumlas, fostul director de campanie a PSD Satu Mare, Gabriel Mihali, și reprezentantul social-democraților în Biroul Electoral Județean, Florin Iura.
  • „În primul rând aș dori să mulțumesc tuturor sătmărenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, echipei Partidului Social Democrat Satu Mare. În mod special doresc să le mulțumesc colegilor social-democrați din întreg județul pentru mobilizarea pe care au avut-o în această perioadă. Mulțumesc staff-ului de campanie pentru reușita în alegeri. S-a demonstrat încă odată că dacă ești serios, muncești, crezi în obiectivele tale și joci la excelență și nu la corigență reușim”, a declarat Aurelia Fedorca.
Aurelia Fedorca s-a arătat mulțumită de rezultatele bune obținute în mediul urban.
  • „Rezultatele ne-au arătat că nu am câștigat doar în mediul rural, considerat fieful Partidului Social Democrat, ci am câștigat și în mediul urban. Cred că aceasta este noutatea acestor alegeri: că PSD a reușit în premieră să câștige orașele, reușind să câștige pentru prima dată Transilvania. Am câștigat în mediul urban un număr important de voturi. În municipiul Satu Mare am fost după UDMR, a doua forță politică sau prima forță politică românească. De noi, la 11 procente a fost PNL. Știți foarte bine că înainte de a începe campania, doi colegi importanți din organizația noastră au părăsit această organizație și toată lumea prevedea un dezastru pe municipiu. Dar, iată că printr-o muncă serioasă, printr-un program serios, lucrurile arată altfel”, spune Fedorca.

Liderul PSD Satu Mare a subliniat faptul că în Țara Oașului, dintr-un număr de 13 localități, PSD a câștigat nouă, iar în Negrești PSD a obținut un rezultat de peste 60%.
Cei trei viitori parlamentari au transmis, la rândul lor, mulțumiri sătmărenilor care le-au acordat votul.
„Este o încredere care ne onorează dar ne și responsabilizează în același timp. Știu că o să am foarte mult de muncă dar sunt pregătită și o să-mi dedic tot timpul necesar pentru a duce la îndeplinire și pentru a le dovedi că încrederea lor a fost meritată”, a spus Ioana Bran.

”Le mulțumesc în modul în care au apreciat și mi-au acordat încrederea. (...) Faptul că am primit încrederea pentru al doilea mandat de deputat înseamnă că m-am ținut de cuvânt la primul mandat și prin asta mă obligă să duc mai departe proiectele care să aducă o dezvoltare în tot județul Satu Mare”, a spus Octavian Petric.

„Aș vrea să vă spun că îmi doresc ca să se schimbe ceva atât în municipiul Satu Mare, cât și în județul Satu Mare prin eliminarea decalajelor care există între județe, între municipiile reședință de județ, și de ce nu, între fiecare unitate administrativ-teritorială. Este important să aducem creștere economică și să aducem posibilitatea ca oamenii să trăiască bine în localitățile în care trăiesc ei. Suntem pregătiți de muncă, dorim să ne apucăm de acest program de guvernare, este important acum să punem bazele parlamentului, să intrăm la guvernare și să ne punem din prima zi în slujba cetățenilor așa cum am promis”, a spus Gabriel Leș.

Mulțumiri au transmis tuturor sătmărenilor și președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Satu Mare, Radu Roca, respectiv purtătorul de cuvânt al PSD Satu Mare, Silviu Sumlas.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii