Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Premieră. Operație de cataractă cu ultrasunete, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
La Spitalul Județean de Urgență Satu Mare se fac,
începând de azi, operații de cataractă non-invazive cu ultrasunete. De aceste operații pot beneficia toți pacienții internați la Secția de Olftalmologie. Doar azi, în cadrul spitalului, au fost efectuate primele cinci operații cu acest nou aparat, efectuate de către medicul oftalmolog Sever Șter, asistat de către un medic specialist din Cluj.
Managerul Spitalului Județean de Urgență, Marcela Papici, a afirmat că Spitalul a primit, din partea unei firme specializate, un aparat ”in demo”, în valoare de 50.000 de euro, cu ajutorul căruia se fac aceste intervenții non-invazive.
Aparatul performant va rămâne la Satu Mare până în iulie, iar managerul Spitalului Județean a afirmat că are în vederea achiziționarea acestui aparat în rate sau în leasing.

1 comentariu

  • Link la comentariu Ana Maria Ana Maria 16 Iunie 2016

    Doamne ce spectacol.... Dr Ster nu era asistat de un medic specialist ci de Dm dr Monica Gavris, Aparatul nu va fi cumparat de Spital in rate ci platit din cristalinele care se vor implanta pacientilor,din care si dm dr are jumatate, este o reclama acest articol pt dr Ster in lupta cu dr Levai plecat din spital recent.... Atata mizerie in Spitalul acesta

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii