davis banner

SMURD | 44 de persoane salvate în luna aprilie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În luna aprilie 2023 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au fost la datorie zilnic, efectuând 49 de misiuni care au constat în intervenții SMURD.

Personalul aeronavigant al unităţii a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 44 de persoane. 
Misiunile de salvare au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale, astfel: Jibou – 32 intervenții, Caransebeş – 17 intervenții.
Pe parcursul lunii aprilie 2023, personalul aeronavigant al unității a executat în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate un volum de aproximativ 63 ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.
Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 84 misiuni aeriene în luna aprilie 2023 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.
Asigurarea meteorologică a fost realizată în luna aprilie 2023 prin furnizarea operativă a datelor şi informaţiilor privind evoluţia condiţiilor meteorologice, care au contribuit la executarea în condiţii de securitate a 149 misiuni de zbor de către elicopterele I.G.Av. 
În continuare, piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca sunt pregătiţi să intervină în misiuni aeromedicale, de ordine și siguranță publică.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii