Tânăr (25 ani) din Lazuri implicat într-un accident rutier provocat de un șofer beat și drogat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Tânăr (25 ani) din Lazuri implicat într-un accident rutier provocat de un șofer beat și drogat. 

La data de 23 septembrie a.c., la ora 07.07, polițiștii Biroului Rutier Salonta au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor  prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 795, între municipiul Salonta și localitatea Tulca, județul Bihor s-a produs un eveniment rutier.
La fața locului, polițiștii rutieri au constatat că, un bărbat de 44 de ani, din comuna Tulca, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Tulca - Salonta, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus, din sens opus, de un tânăr de 25 de ani, din comuna Lazuri, județul Satu Mare.
Evenimentul rutier a fost unul fără victime.
În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 44 de ani, care conducea primul autoturism, prezenta o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Totodată, în urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 44 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, acesta fiind  condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei. 
Cercetările în cauză continuă.
 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii