Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"DHL livrează rugby" în școlile din Satu Mare

Un nou proiect implementat de Federația Română de Rugby a ajuns în școlile din Satu Mare.
Federația Română de Rugby (#FRR) prin departamentul dezvoltare și în parteneriat cu #DHL a demarat un proiect la nivel național numit sugestiv "DHL livrează rugby", menit a promova și implementa rugby-ul tag (non contact) în toate județele țării la nivel școlar. Astfel 20 de școli din județul Satu Mare alese de către Directorul Regional de Dezvoltare împreună cu profesorii de educație fizică (responsabili județeni) sunt "căutate" în aceste zile de agenții firmei de curierat pentru a dărui micul pachet în care se regăsește un balon de rugby, un set de taguri și un CD metodic.

Prima școală din județul Satu Mare la care au ajuns partenerii Federației Române de Rugby a fost Școala Gimnazială Grigore Moisil unde profesorul de educație fizică Alin Olariu a primit din partea DHL pachetul pregătit de FRR.
  • "Suntem bucuroși că 20 de școli din județul Satu Mare se regăsesc în proiectul nostru, printre cele 800 la nivel național, iar acesta este doar un început pe care dorim să-l îmbunătățim în decursul acestui an și al anului viitor. Dacă ne gândim că și proiectul "Muguri de campioni", nu de mult finalizat, a fost unul de anvergură națională cu rezultate remarcabile și în judetul Satu Mare, nădăjduim și sperăm că impactul să fie la fel de benefic. De altfel, deviza FRR "Fiecare școală din România să aibă o minge de rugby" prinde contur, iar profesorii si inspectorii de specialitate din toată țara sunt extrem de mulțumiți de colaborarea cu FRR," a declarat DRD Transilvania-Nord, Gheorghe Sabău.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card