Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Istvan Merkli, noul președinte al Olimpiei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Începând de astăzi zilele lui Karda Attila la conducerea Olimpiei s-au terminat odată cu votul dat de consilierii locali pentru revocarea acestuia din calitatea de membru al Consiliului director al Clubului Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010.
Proiectul de hotărâre a trecut fără nicio problemă, la fel ca și propunerea venită din partea executivului de numirea în calitate de membru în Consiliului director al Olimpiei a lui Czine Alexandru Ernest.
Astfel, Karda Attila a plecat de la conducerea Olimpiei la fel cum a venit, însă suporterii ”galben-albaștrilor” se întreabă cum se vor recupera cele 15 luni sub conducerea ”celui mai tânăr președinte” care a fost ca apa sfințită: nu a făcut nimic bun și sperăm că nici prea mult rău... (vom vedea în viitorul apropiat ce va găsi noul președinte).
Tot astăzi s-a reunit și Consiliul director în noua formulă (Istvan Merkli, Alexandru Czine, Kovacs Mate, Adrian Ștef, Marius Popdan, Alexandru Horvat și Cornel Ziman), care l-a ales pe Istvan Merkli în funcția de președinte.
  • ”Istvan Merkli a fost ales azi președintele Comitetului Director al FC Olimpia. Merkli este unul din cei mai statornici susținători ai Olimpiei, un om căruia îi curge prin vene sânge galben-albastru! Îi urăm succes domnului Merkli și multă putere de muncă!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii