Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
foto: Aeroclubul Satu Mare foto: Aeroclubul Satu Mare

Aeroclubul Satu Mare a deschis azi cursurile pentru piloţi şi paraşutişti (foto)

Aeroclubul României a deschis oficial sesiunea cursurilor teoretice şi practice pentru piloţi şi paraşutişti, în cadrul unor evenimente ce au avut loc azi în toate cele 16 unităţi ale organizaţiei din Bucureşti şi teritoriu, inclusiv Satu Mare.
Ca în fiecare an, tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, pot participa gratuit la cursuri în vederea obţinerii licenţelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion şi pilot aeronave ultrauşoare motorizate clasa avion ultrauşor în cadrul Aeroclubului României.
Deschiderea oficială a cursurilor teoretice şi practice a avut loc azi, la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", Sala Multitouch.
Cursurile sunt organizate în două module, unul teoretic şi unul practic, de zbor. Cel teoretic va avea loc în perioada 3 februarie - 6 aprilie, preponderent în zilele de sfărşit de săptămână, funcţie de disponibilitatea lectorilor şi a cursanţilor şi va fi finalizat cu un examen de absolvire care va constitui şi criteriu de selecţie pentru ocuparea locurilor subvenţionate. Modulul de pregătire practică la sol şi în zbor va începe la sfărşitul lunii aprilile.
Şi în acest an s-au înscris la cursurile organizate de Aeroclubul României un număr de peste 1500 de tineri. Dintre ei vom încerca, ca de fiecare dată, să selecţionăm sportivi care să reprezinte cu succes România la competiţiile de profil şi care să ne încânte cu evoluţiile lor în cadrul demonstraţiilor aeronautice.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card