Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Victorie importantă pentru FC Olimpia Satu Mare

Sâmbătă, pentru prima dată în fața propriilor suporteri în acest an, FC Olimpia Satu Mare a câștigat cu 1 - 0 meciul jucat împotriva ocupantei locului 2 din seria a II-a, CS Metalul Reșița.
Cele trei puncte câștigate în fața celor câteva sute de suporteri prezenți la meci, aduc echipa sătmăreană mai aproape de obiectivul propus - calificarea în play off –ul ligii a II-a. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 79 în urma mutării inspirate făcute de antrenorul Csik, care l-a scos pe Faur și l-a introdus în teren pe Selagea care, la prima atingere a balonului, a marcat după o pasă venită, din partea stângă, de la Rus Romario. După deschiderea scorului oaspeții forțează egalarea și se ”aruncă” în atac dar cu excepția a două cornere și a unui șut în plasa laterală nu au reușit nimic.  Finalul meciului (min. 89) aduce accidentarea lui Mureşan și a lui Tătaru care în urma unui duel aerian au dat cap în cap, ambii ”alegându-se ” cu răni deschise la nivelul capului care au necesitat îngrijiri medicale. După meci, fundașul sătmărean s-a deplasat la Spitalul Județean unde medicii i-au aplicat zece puncte de sutură și i-au recomandat o perioadă de repaus. După meci, la conferința de presă, Daniel Opriţa a felicitat Olimpia pentru victorie și a rezumat că ”cine are juniori mai buni, câștigă într-un meci echilibrat” iar Tiberiu Csik a mulțumit spectatorilor pentru susținere, și-a felicitat elevii și a declarat că de acum își dorește să câștige fiecare meci.
  • Daniel Opriţa: „Eu zic că un rezultat de egalitate era echitabil după cum s-a desfășurat jocul. Felicit echipa gazdă pentru victorie, norocul a fost de partea lor astăzi. Oricine putea să câștige, însă un rezultat de egalitate, la felul cum s-a jucat,  era echitabil. Probabil dacă marcam noi primii, am fi câștigat noi. A fost un joc în care cine a făcut prima greșeală a pierdut iar azi am făcut-o noi, din păcate și ne-au taxat. Au introdus un jucător de calitate, s-a văzut experiența și valoarea, a jucat și în Liga 1, iar când a intrat Sălăgeanu după părărerea mea, a făcut diferența. Și a mai făcut și diferența și juniorii, asta este, cine are juniori mai buni câștigă la un meci echilibrat pe un teren destul de greu. Echipa din Satu Mare e o echipă dificilă, nu știu câte echipe pot să mai câștige aici, chiar și Timișoara”
  • Tiberiu Csik:Mulțumesc spectatorilor pentru susținerea până la capăt și sper să o ținem pe același drum. Îi felicit pe băieți și sper ca și de acum încolo să câștigăm fiecare meci. Nu este nici un meci ușor, așteptăm următoarele meciuri să confirmăm bunele rezultate. Astăzi am fost mai buni ca ei și nu meritam să pierdem. Locul din clasament nu reflectă întotdeauna adevărul. Sper ca de la etapă la etapă să acumulăm puncte și să ne situăm cât mai sus în clasament”. Antrenorul Olimpiei n-a uitat de Ziua de 8 Martie şi le-a transmis un sincer La mulţi ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor.
Marcatorul golului, Ciprian Selagea, prezent și el la conferința de presă a declarat:  „Sunt bucuros și fericit că am câștigat în primul rând. Nu e doar meritul meu ci a întregului colectiv, vorbesc aici și de staff-ul tehnic. De când am venit la echipă am spus că formăm un grup unit. Mă bucur că am câștigat și că încă din primul meci  am ieșit victorioși în fața propriilor suporteri. A fost un meci disputat pe care noi l-am dominat de la un capăt la celălalt. Am intrat de pe bancă foarte hotărât şi dornic să-mi ajut echipa”.

FC OLIMPIA SATU MARE:  Anca – Munteanu, Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaş, Villand – R. Rus, Faur (min. 79, Selagea), Bic (min. 46, Sălăgeanu)– Bujor (min. 62, Feier).
Antrenor Tibi Csik.

CS METALUL REȘIȚA: Zimmermann - Creţu, Tătaru, Dandea, Aniţoiu- Bărbulescu, A.Ionescu ( min 70, Cl. Ionescu), Vasile, Szabo - Vlaicu (min. 83, Szijj), Buhăescu (min. 75, Feher).
Antrenor Daniel Opriţa.

Sâmbăta viitoare, în etapa a XIX-a, FC Olimpia Satu Mare va juca la Oradea în compania echipe locale, FC Bihor Oradea.

Rezultatele înregistrate în Liga a II-a, Seria a II-a, etapa a XVIII-a: 
FC Bihor 1 –  1 ACS Poli Timişoara
FC Olimpia 1 – 0  Metalul Reşiţa  FC Olt Slatina 1 – 0 CSM Vâlcea Unirea Tărlungeni 0 – 0 CS Mioveni
FC Caransebeş 2 – 1 Şoimii Pâncota 
 
Clasament Liga a II-a, Seria a II-a:
1. ACS Poli Timişoara 34
2. CS Metalul Reşiţa 32
3. FC Olt Slatina 27
4. Unirea Tărlungeni 26
5. CS Mioveni 25
6. FC Olimpia Satu Mare 23
7. CSM Râmnicu Vâlcea 18
8. AFC Fortuna 18
9. FC Bihor Oradea 15
10. FC Caransebeş 13
11. Şoimii Pâncota 12
 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii