Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fotbal. Baraj promovare Liga a III-a: FC Olimpia 1/2 Satu Mare câștigă primul meci cu Luceafărul Bălan (Foto&Video)

Astăzi, pe stadionul Olimpia din Satu Mare s-a jucat primul meci din dubla pentru promovarea în Liga a III-a dintre FC Olimpia II şi Luceafărul Bălan. După primele 90 de minute, promovarea se joacă chiar dacă sătmărenii au câștigat cu scorul de 2-1, meciul de sâmbăta viitoare de la Gâlgău va decide cine va juca în eșalonul trei din sezonul 2015-2016.
Antrenorul echipei 1/2 a Olimpiei Satu Mare a trimis astăzi în teren 5 jucători de la echipa mare (Anca, Mureșan, Heil, Faur și Cădar) restul de șase fiind tinerii care au jucat constant pentru echipa a II-a pe parcursul campionatului. Galben-albaștrii au început perfect meciul și după 2 minute au deschis scorul printr-o lovitura de cap a lui Faur care, după alte 20 de minute, a marcat din nou și meciul părea a fi un galop de sănătate al sătmărenilor spre Liga a III-a.
După pauză, oaspeții ies la joc și în minutul 60, după o bâlbâială în careul lui Anca, mingea lovește mâna lui Ionescu, arbitrul Chiorean arată punctul de la 11m, iar Bode transformă și reduce din diferență, 2-1. Odată cu golul marcat de sălăjeni, vine și o ploaie torențială care face ca jocul să scadă în intensitate, oaspeții încep să tragă de timp, aproape la fiecare contact cerând intervenția medicului și astfel timpul din a doua repriză s-a scurs și, chiar dacă Olimpia a arătat mai bine decât oaspeții din Bălan, calificarea se va juca sâmbăta viitoare la Gâlgău.

FC Olimpia II Satu Mare 2 - 1 Luceafărul Bălan

Marcatori: Bogdan Faur (min. 2 și 22)/Mihai Bode (min. 61);
Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca - Cluj);
Asistenţi: Petrică Ionuţ Cîmpeanu şi Doru Claudiu Lucaciu (ambii din Cluj-Napoca - Cluj);
Observatori: Dan Monea (Aiud - Alba) şi Alexandru Terhes (Oradea - Bihor);

Olimpia II Satu Mare: Iulian Trip Anca – Vasile Cristian Paul (cpt.), Florin Mihăiţă Mureşan, Valter Heil, Iacob Ciul, Bogdan Faur, Flaviu Ionescu, Darius Lukas, Gabriel Cădar, Mircea Donca , Patrick Pop;
Rezerve: Raul Cherecheş – Csik Mark, Raul Ştef, Daniel Griszhaber, Gulya Richard, Tamas David Daniel Pop
Antrenor: Mircea Bolba

Luceafărul Bălan: Marcel Petcu, Vlad Lazăr, Marius Rus, Toth Karoly (cpt.), Vlad Negrean, Gabriel Buda, Flaviu Bărnuţiu, Maior Istvan, Andrei Teglaş, Mihai Bode, Marius Haiduc;
Rezerve: Marius Groza – Rareş Pintea, Adrian Pop, Mihai Molnar, Flaviu Porumb;
Antrenor: Marius Paşca

Marius Paşca:”Olimpia a meritat să câștige. Între noi și Olimpia este o diferență mare”
  • ”Am avut posibilitatea de a urmări Olimpia II în cele două meciuri pe care le-a avut cu Decebal, în campionat, și cu Careiul, în Cupa României. Este o echipă care din punct de vedere fizic este peste noi și am încercat prin așezarea jucătorilor să limitez cât mai mult atuul pe care l-au avut ei din punct de vedere fizic. Am spus-o de la început că era puțin probabil ca, calificarea să se tranșeze în primul meci fiindcă și noi avem jucători cu experiență care au jucat în divizia B și C, am avut încredere în ei chiar dacă am avut un început de partidă ceva mai timorat, practic am luat goluri din două faze fixe, însă mă bucur că am avut capacitatea de a pune o anumită presiune pe adversar și am reușit să și marcăm un gol important în economia calificării. Rămân la părerea că, în continuare, calificarea se joacă și sperăm noi să fie de partea noastră”, a declarat antrenorul Luceafărului Bălan, Marius Pașca.
Mircea Bolba: ”Am fost peste ei”
  • ”Am obținut o victorie, eu așa știu! Am câștigat, deci noi mergem la Luceafărul Bălan din postura de învingători, ei trebuie să ne învingă acolo... Eu cred că, copiii vor putea să înscrie și ei un gol acolo. Am avut o primă repriză pe care am avut-o la discreție din păcate în repriza a doua s-a văzut efortul făcut în ultimele două săptămâni în care am jucat din trei în trei zile pentru că am avut restanțe în campionat și am avut finala Cupei României. Una peste alta am câștigat, avem o săptămână la dispoziție să ne punem la punct din toate punctele de vedere și mergem încrezători la Bălan”, a declarat Mircea Bolba.

Media

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii