Două tinere au dispărut de la domiciliu! Dacă le vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două tinere, KISS ALEXANDRA FRIDERIKA, de 17 ani, și VARGA BARBARA ZSUZSÁNNA, 20 de ani, au dispărut de la domiciile lor din Tinca și Salonta, județul Bihor.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Azi, 1 noiembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Municipiului Salonta au fost sesizați de familia unei minore -  KISS ALEXANDRA FRIDERIKA, de 17 ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, că, în cursul zilei de luni, 31 octombrie 2022, în jurul orei 08.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,55 înălțime, aproximativ 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie.  

ÎMBRĂCĂMINTE: Blugi gri închis, bluză sport, gri deschis, cu glugă, geacă cu model floral și pantofi sport negri.

 

Tot azi, 1 noiembrie, la ora 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au fost sesizați de familia unei tinere, VARGA BARBARA ZSUZSÁNNA. Are de 20 de ani și în cursul zilei de luni, 31 octombrie 2022, în jurul orei 09.40, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, greutate aproximativ 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi albaștri, păr blond, de lungime medie. 

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, pantaloni negri, de catifea și bocanci crem, cu talpă neagră. Aceasta poartă un rucsac albastru. 

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii