Moș Crăciun dă startul celei mai mari acțiuni caritabile din județ și are nevoie de ajutorul tău!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Asociația „Apel la acțiune” dă startul celei de-a VII-a ediții a celui mai mare proiect caritabil din județ - „Ajutoarele lui Moș Crăciun”. 

Ediția din acest an este o adevărată provocare deoarece sunt peste 700 de suflete nevoiașe care așteaptă pline de speranță cadourile de la Moș Crăciun.
Voluntarii asociației fac apel la toți sătmărenii să contribuie la fericirea celor mici.
Pentru cei care nu știu încă, „Ajutoarele lui Moș Crăciun” este un program destinat tuturor copiilor din casele de copii, copii dați în plasament și copii din familii nevoiașe care se află în evidența asociației „Apel la Acțiune.” Fiecare copil scrie o scrisoare prin care cere exact ce își dorește și ce l-ar face fericit, scrisoare care ajunge la voluntari iar mai apoi la sătmărenii cu inimă mare. 
Cadoul aferent fiecarei scrisori trebuie sa se incadreze în bugetul 250-300 lei, cine dorește sa se implice mai mult poate lua mai multe scrisori iar moșul îi va fi recunoscător ca îl ajuta sa ajung la cat mai mulți copii.
Cadourile se împachetează și se sigilează de cei care iau scrisorile astfel încât “spiridușii” asociației doar le vor împărți. Dacă cineva dorește să participe și la acțiunea de împărțit cadouri este așteptat, cu dragă inimă, pentru a se bucura de bucuria celor mici.
Începând cu data de 15 noiembrie se vor putea lua scrisori. Doritorii pot rezerva o scrisoare încă de pe acum accesând https://wkf.ms/3SueV7v. Până atunci voluntarii lucrează la strângerea și centralizarea scrisorilor.
Echipa de anul a asociației „Apel la acțiune” implicată în proiectul „Ajutoarele lui Moș Crăciun” este alcătuită de Mihai Huzău, Anișoara Deak, Gătină Roxana, Șuta Alexandru, Deak Zsolt, Dana și Dominic Cristeanu, Sebastian și Vera Kirilă și Oșan Orlando. 
Anul trecut, cu ajutorul sătmărenilor, peste 600 de copilași nevoiași au primit o bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă iar pentru asta Asociația „Apel la Acțiune” aduce un mare și sincer mulțumesc celor ce s-au implicat și se vor implica și în acest an.
Pentru cei care doresc să se implice prin donații o pot face în conturile asociației:
BT Satu Mare: RO32BTRLRONPOS0623730901 / BRD Satu Mare: RO50BRDE310SV65444573100 cu descrierea “Ajutoarele lui Moș Crăciun”.
 
Donațiile pot fi atât de pe persoană fizică, cât și de pe persoană juridică sau societăți comerciale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii