O nouă intervenție chirurgicală în premieră realizată de medicul Bogdan Feciche la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cadrul Clinicii de Urologie a Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor a fost efectuat tratamentul chirurgical al unei paciente in vârsta de 47 de ani, diagnosticată cu feocromocitom suprarenalian bilateral.  Intervenția a fost o premieră atât la nivelul spitalului, cât și la nivelul județului Bihor. 

Intervenția a fost una de complexitate ridicată, tehnica laparoscopică permițând extirparea ambelor glande suprarenale în cadrul unei singure intervenții. 
Intervenția a durat 3 ore și a fost posibilă datorită colaborării interdisciplinare între Secția Clinică Urologie și Secția Clinică ATI. Operația a fost efectuată de o echipă formată din medicii și asistenții medicali din cadrul Secției Clinice Urologie, fiind coordonată de către Dr. Bogdan Feciche - medic primar urologie și șef de secție, iar anestezia a fost condusă de către Dr. Simona Mîrț - medic primar ATI.

CITEȘTE și Intervenție complexă uro-oncologică minim invazivă coordonată de medicul Bogdan Feciche la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor  

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii