Ștrandul Aquastar își redeschide porțile

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Aquastar își redeschide porțile începând de sâmbătă - 28 septembrie 2024!

După întreținerea anuală care a avut loc în ultimele săptămâni, cel mai iubit aquapark și SPA din regiunea noastră Aquastar, revine cu o vigoare reînnoită și complet pregătit pentru sezonul de toamnă. Vă arătăm ce îi așteaptă pe oaspeții care vor să se relaxeze!
Aquastar își va deschide din nou porțile sâmbătă, 28 septembrie, la ora 10. Este demn de remarcat acest lucru în calendarul nostru, fie și doar pentru că după odihna de 3 săptămâni, centrul spa îi așteaptă pe cei care doresc să se relaxeze și să se recreeze într-un mediu și mai curat, mai modern, și în plus, sunt pregătite multe lucruri noi și surprize plăcute.
 Imperiul Apelor, care este deschis zilnic între orele 10:00 și 21:00, oferă oaspeților apă termală făcătoare de minuni și o lume complexă de saune, motiv pentru care este o veste bună pentru toți, că odată cu sosirea toamnei revin și biletele promoționale: biletul Matinal, valabil de luni până vineri între orele 10.00 şi 14.00 la preţul de doar 27 lei indiferent de vârstă. 
Se reintroduce biletul Siesta valabil de luni până vineri între orele 14.00 şi 17.00 la preţul de doar 38 lei indiferent de vârstă. Pe lângă accesul la piscine, cei care optează pentru acest bilet  vor avea, în plus, acces nelimitat în “Lumea Saunelor“. Bineînțeles, rămân valabile bilete promoţionale de după-amiază, care pentru adulţi costă 40 lei, iar cel pentru pensionari, elevi şi copii 30 lei. 
Toate biletele includ  dulapul în vestiar. Aceste bilete promoţionale sunt valabile de luni până vineri, doar în zilele lucrătoare.
Cu toate acestea, centrul spa poate fi vizitat nu doar de cei care doresc să se distreze, ci și de cei care au nevoie de masaj, hidro, fizioterapie sau kinetoterapie, întrucât o echipă cu mare experiență îi așteaptă pe cei care doresc să se vindece la baza de tratament Aqua Medica.
Pentru mai multe informații, vizitați pagina www.aquastarsatumare.ro.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii