Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Anunț privind demararea proiectului ”Înființarea unei unități de producție de peleți și brichete din paie la societatea VASY & ALEX SRL”

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Societatea VASY & ALEX SRL, în calitate de beneficiar al Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Obiectivul specific – Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri, Prioritatea de investiții 2.1 A – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – Microîntreprinderi, anunță demararea proiectului ”Înființarea unei unități de producție de peleți și brichete din paie la societatea VASY & ALEX SRL”, cod SMIS 111584.

Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar la nivel regional de către ADR Nord-Vest, Organism Intermediar al programului.

Obiectivul general al proiectului este pătrunderea și consolidarea poziției societății pe piața producătorilor de biocombustibil din deșeuri vegetale din Regiunea de Nord-Vest. Proiectul își va aduce contribuția în mod direct atingerii obiectivului Priorității de investiție 2.1 - "Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri", întrucât constă în exploatarea economică a unei idei noi, inovative, de către o societate tânăra, dar cu experiențe pozitive în dezvoltarea unor idei de afaceri în domenii productive. Astfel, în urma implementării prezentului proiect de investiții, societatea VASY & ALEX SRL își propune să devină un jucător important pe piața producătorilor de biocombustibili și să contribuie la dezvoltarea sectorului economic cu potențial competitiv - Energie și management de mediu - unul din cele zece "sectoare de viitor" identificate in cadrul Strategiei Naționale pentru Competitivitate 2015 - 2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.325.299,54 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 894.460,00 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 27 luni (01.03.2017 – 31.05.2019).

VASY & ALEX SRL

Persoana de contact: Szilagyi Vasile – Gavril, administrator

Telefon: 0745269070;

Email:vasysialex@gmail. com

Sediul social: Comuna Pomi, Sat Bicău nr. 56, Județ Satu Mare, cod poștal 447255

Locul de implementare al proiectului: Municipiul Satu Mare, Localitatea Sătmărel, Str. Ferma Sătmărel nr. 32, Județ Satu Mare, cod poștal 440001

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României*

proiect peleti

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii