Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Eroii căzuți în cele două Războaie Mondiale, comemorați la Mădăras, Ardud și Gerăușa

Programul Multianual ”Comemorarea eroilor neamului” inițiat de asociațiile de rezerviști militari și civico-patriotice și Consiliul Județean, sub patronajul Instituției Prefectului a continuat la monumentele eroilor căzuți în cele două Războaie Mondiale din localitățile Mădăras, Ardud și Gerăușa.

Alături de reprezentantul Instituției Prefectului, consilierul pe relații cu publicul Florin Găzdac și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valee Beșeni, la activități au participat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, precum și membrii asociațiilor de rezerviști militari și civico-patriotice.

Aceștia au depus câte o jerbă de flori la monumentele eroilor căzuți în cele două Războaie Mondiale din localitățile Mădăras, Ardud și Gerăușa.

”Este datoria noastră să respectăm sacrificiul făcut de ostașii români, pentru ca țara noastră să existe așa cum o vedem astăzi, iar noi să ne declarăm mereu mândri că suntem români. Cei care au luat parte la bătălii au dat dovadă de eroism, prin faptul că au stat în prima linie și au fost în bătaia gloanțelor pentru a se jertfi pentru neam și țară. Acesta este cel mai profund devotament al unui soldat” a declarat vicepreședintele CJ, Valer Beșeni.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii