davis banner

Șofer prins cu 163 de km/h pe un drum din județ

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 130 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni la data de 19 septembrie, ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 74.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 15 conducători auto.

Dintre aceștia, 13 conducători auto au fost surprinși de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h până la 163 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, un șofer a fost depistat în timp ce efectua o depășire neregulamentară, iar un altul se afla la volanul unui autoturism având o concentrație alcoolică de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii