davis banner

Ziua Națională a României, cu defilare cu trupe și tehnică militară, spectacole și retragere cu torțe

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În 1 decembrie se împlinesc 105 ani de la Marea Unire, astfel că autoritățile  pregătesc un program deosebit dedicat Zilei Naționale a României. 

Chiar dacă nu se cunosc până în prezent locația și programul  manifestărilor, prefectul a anunțat că de Ziua Națională a României va fi organizată o defilare cu trupe și tehnică militară,  depuneri de coroane, spectacole și retragere cu torțe.
„Se împlinesc 105 ani de la Marea Unire  și ne dorim să avem un program deosebit dedicat Zilei Naționale a României. Cu defilare cu trupe și tehnică militară,  cu depuneri de coroane, spectacole și o spectaculoasă retragere cu torțe. Am solicitat la această întâlnire reprezentanților Primăriei municipiului Satu Mare să organizeze în bune condiții depunerile de coroane de la statuile din zona centrală  în contextul în care în Parcul Central  încă se efectuează lucrări de modernizare. În calitate de prefect al judeţului Satu Mare îi invit pe toţi cetăţenii judeţului nostru să participe la manifestările organizate de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Satu Mare împreună cu Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne. Ne dorim să sărbătorim Ziua Naţională a României împreună și să participăm  la toate activităţile incluse în agenda zilei de 1 Decembrie. Sper că vom fi în număr cât mai mare, dragi sătmăreni!”, a declarat prefectul Radu Roca.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii